Proiect „Protejează-te pe tine și mediul înconjurător”, 24 – 25 august 2024

În perioada 24-25 august 2024, Organizația Civică Vrancea va desfășura proiectul „Protejează-te pe tine și mediul înconjurător”, proiect finanțat cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea, conform Legii 350/2005.

Acesta va consta în organizarea unei serii de activități non-formale, în cadrul Centrului de Agrement Gălăciuc, județul Vrancea.

Activitățile sunt gratuite, se adresează copiilor însoțiți de familiile lor și vizează teme precum: siguranța acasă și pe stradă, prevenirea accidentelor de circulație, siguranța online, petrecerea timpului liber în siguranță pe munte, educație montană și protecția mediului înconjurător, mini-excursie, comunicare non-violentă, prevenirea delincvenței juvenile, prevenirea consumului de substanțe psihoactive, jocuri de dezvoltare a atenției etc. Grupul țintă va fi format dintr-un număr de 200 de participanți, dintre care copii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.

Scopul principal constă în creșterea conștientizării că un mediu înconjurător sănătos și protejat începe în primul rând cu sănătatea și protejarea proprie și că depinde de fiecare dintre noi să ne aducem contribuția la aceasta într-un mod distractiv și în siguranță.

Mulțumim partenerilor implicați în proiect: IPJ Vrancea, Salvamont Vrancea, RNP Romsilva Vrancea, DJST Vrancea, Consiliul Județean Vrancea.

Ne vor susține colaboratorii noștri, cărora le mulțumim pe această cale:

Scroll to Top